COMPROMÍS I RESULTATS

Al ser els accionistes majoritàriament entitats i associacions sense ànim de lucre, la principal motivació i raó de ser és de QUALITY SUBER és fer que la nostra feina i que els guanys de les campanyes, repercuteixen en una millora del preu del suro.

TRANSPARÈNCIA I PROXIMITAT

Es paga el preu segons el triatge (classificació per qualitats) que es fa diàriament. Els nostres proveïdors estan informats puntualment del resultat de la tria del suro que ens porten i, si ho desitgen, poden presenciar els trios per coneixer millor els criteris i la forma de treballar.

OBERTS AL SECTOR PRODUCTORS

Estem oberts a tothom! Qualsevol propietari o rematant pot portar el suro i tindrà el mateix tracte de forma igualitària i transparent. A la vegada i amb l’objectiu d’arribar a tothom, oferim a qualsevol associació i/o organització que representi a propietaris forestals i que ho demani, la possibilitat de formar part de QUALTIY SUBER i de participar en la gestió de l’empresa.

RESPONSABILITAT I VOCACIÓ DE MILLORA DE LA SUREDA

Per fer-ho, estem compromesos amb la certificació de la gestió forestal sostenible d’acord als criteris reconeguts a nivell internacional (sistema PEFC).Actualment disposem de la certificació de la Cadena de Custodia per garantir el subministrament de producte eco – certificat al client final.

CONFIANÇA

Es prioritza la venda a empreses interessades en el suro català i l’establir relacions estables i de confiança a llarg termini. Defugim de les negociacions encaminades a obtenir l’últim cèntim  a curt termini.