AGRUPACIÓ DE PRODUCTORS PER LA COMERCIALITZACIÓ I VALORITZACIÓ DEL SURO CATALÀ

AGRUPACIÓ DE PRODUCTORS PER LA COMERCIALITZACIÓ I VALORITZACIÓ DEL SURO CATALÀ

Nosaltres

Empresa

Quality Suber neix amb l’objectiu de garantir i millorar el procés de compra,
preparació i comercialització del suro dels boscos de Catalunya.

I d’aquesta manera aconseguir un bon preu de la matèria primera que faci possible la gestió dels
boscos d’alzina sureres de manera rendible per el propietari.

Som una empresa propietat i gestionada per propietaris i gestors de sureda amb
l’objectiu d’oferir el nostre producte amb les millors condicions de qualitat i preu,
d’acord a les necessitats del mercat.
Actualment formen part de Quality Suber:

Filosofia i valors

 • Compromís i resultats

  La majoria d'accionistes som entitats i associacions sense ànim de lucre, i la principal motivació i raó de ser de QUALITY SUBER és fer que la nostra feina i que els beneficis de les campanyes repercuteixen en una millora del preu del suro.

 • Transparència i proximitat

  Es paga el preu segons el triatge (classificació per qualitats) que es fa diàriament. Els nostres proveïdors estan informats puntualment del resultat de la tria del suro que ens porten i, si ho desitgen, poden presenciar el procés de triatge per conèixer de primera mà els criteris i la forma de treballar.

 • Oberts a tothom

  Estem oberts a tothom! Qualsevol propietari o rematant pot portar el suro i tindrà el mateix tracte de forma igualitària i transparent. Al mateix temps, i amb l’objectiu d’arribar a tothom, oferim a qualsevol associació o organització que representi a propietaris forestals i que ho demani, la possibilitat de formar part de QUALTIY SUBER i de participar en la gestió de l’empresa.

 • Responsabilitat i vocació

  Estem compromesos amb la certificació de la gestió forestal sostenible d’acord als criteris reconeguts a nivell internacional (sistema PEFC). Actualment disposem de la certificació de la Cadena de Custòdia per garantir el subministrament de producte ecocertificat al client final.

 • Confiança

  Prioritzem la venda a empreses interessades en el suro català i treballem per establir relacions estables i de confiança a llarg termini. Defugim de les negociacions encaminades a obtenir l’últim cèntim a curt termini.

Instal·lacions

QUALITY SUBER compta amb instal·lacions de referència. Aquestes, juntament amb l’experiència del director tècnic i el pes específic dels socis a nivell de sector, són una garantia de futur per l’èxit de l’agrupació de productors.

 • Pati formigonat

  Pati formigonat amb una superfície aproximada de 6.000 m2, amb tancament perimetral de seguretat i hidrants per a prevenció d’incendis.

 • Nau Industrial

  Nau compartimentada en diferents zones: cocció, assecador, manipulació, preparat del suro i emmagatzematge.

 • Camp d'emmagatzematge

  Camp contigu a les instal·lacions industrials de 14.500 m² per emmagatzematge de producte.

 • Instal·lacions de bullit

  A demanda dels nostres clients, realitzem procés de bullit del producte.

  El procés es realitza mitjançant el bullit del suro, en un receptacle d'acer inoxidable, a una temperatura constant, temps determinat segons normativa i mitjançant l'injecció de vapor provinent de caldera d'alt rendiment.